Wijnarrangement afgestemd op jouw zelfgemaakte diner!

Stel…jij bent aan de beurt om te koken voor de eetclub, een familiediner, een vriendenetentje, de paasbrunch, het kerstdiner…. you name it. Het menu staat als een huis, je pakt helemaal uit met je beste gerechten. Nu de wijn nog…. Hoe moeilijk is het om de juiste wijn bij je gerechten te kiezen. Rood of wit lukt meestal wel maar verder…

No Stress!
Ik help je met het samenstellen van je wijnarrangement zodat de gekozen wijnen er voor zorgen dat jouw gerechten nóg mooier smaken. Jij bepaalt het budget, ik zoek de wijnen bij je geplande menu en samen stellen maken we de keuze voor je persoonlijke wijnarrangement. Misschien wil je het diner en de wijn wel in een bepaald thema gieten, een bepaald land, alles biologisch, of een streek, er is zoveel leuks mogelijk.

Wil je ook nog iets vertellen over de wijnen die je schenkt, dan zorg ik voor een leuke beschrijving bij elke fles wijn. Wil je dat ik de wijnen schenk & het verhaal bij de wijnen vertel, ook dat is mogelijk. In samenwerking met thewinespecialist.eu kan ik zelfs alle wijnen leveren, uiteraard voor een mooie prijs.

Neem contact met me op voor de prijzen en mogelijkheden via info@puurenzo.com.

IMG_9162TWS gedekte tafel zomer