Kerst DinerBox

dinerbox-smaakmarkt-winespecialist
Wat serveer jij deze kerst?
De kerst is in aantocht! Organiseer jij dit jaar het kerstdiner? Met familie of vrienden, of gewoon gezellig met z’n tweetjes? Nog aan het dubben over het kerstmenu? Wat dacht je van:

 • Op tafel lekker brood, vers afgebakken natuurlijk. Met vijgenboter en een kruiden-zout melange met mooie olijfolie.
  * Hierbij serveer je een Roero Arneis doc ‘Pradalupo’, een frisse Italiaanse witte wijn met een lichte tinteling.
 • Een heerlijke proeverij vooraf. Met homemade wildpaté, hertenham, rilette van eend, mooie dunne crostini’s en een heerlijke cranberry relish…
  * Gepaard met een Salice Salentino Riserva doc ‘Puteus’, een warme kruidige Italiaanse rode wijn.
 • Om dan verder te gaan met van die mooie grote tortellini’s met een italiaanse ragu van paddestoelen. Verse groene kruiden om het af te maken.
  * De Brolio Chianti Classico docg, een elegante frisse Italiaanse rode wijn met een beetje stevigheid in de afdronk past hier perfect bij.
 • En als hoofdgerecht voor elke gast een (1 persoons) rollade, gevuld met appel en kaneel. Mooi opgebonden met verse groene kruiden eromheen. Erbij van die mooie waaier-aardappeltjes uit de oven. En een heerlijke gestoofde rode kool, met winterse kruiden en rozijntjes enzo. En alsof dat nog niet genoeg is wat broccoli met hazelnoten erbij.
  * Een mooie Italiaanse rode wijn, de Barbera doc ‘Briccotondo’, met een sappige elegante volle winterse smaak maakt dit gerecht helemaal af.
 • Als dessert dachten wij aan een heerlijk chocolade taartje. Je weet wel, met zo’n smeltende kern…
  * Hierbij hoort de Moscato d’Asti docg ‘Moncucco’, een witte licht mousserende zacht parelende dessertwijn…. Homemade Happiness!

En dat kun jij allemaal maken! Ingewikkeld? Nee hoor! Niet als je de Kerst Dinerbox bestelt. Het team van TheWineSpecialist heeft deze samen met Lange Tafels met veel zorg samengesteld.

In de Kerst Dinerbox zitten alle ingrediënten in de juiste porties om bovenstaand kerstmenu te maken. Geen “left-overs” dus, en geen gestruin naar dat ene ingrediënt dat je nergens kunt vinden. In Hall’s keuken worden de lastige gerechten uit het menu alvast voorbereid. Zo is de wildpate alvast gemaakt door de kok, wordt de rollade alvast voor je gevuld & opgebonden met de kruiden en worden de aardappeltjes mooi dun voor je ingesneden en voorgekookt (hoef jij ze dus alleen in de oven te schuiven). Het chocolade taartje is ook al helemaal klaar, ook die hoeft alleen nog even in de oven. We zorgen voor goede aanwijzingen, zodat je dit 4 gangen kerstdiner zonder stress op tafel krijgt.

Lijkt het je nog niet voldoende? Liever nog een gang extra? Dan kun je ook nog kiezen voor een kaasplank met een heerlijke port erbij. Dit kun je natuurlijk na het eten doen, maar is ook lekker om ’s middags al mee te beginnen! Het wijnarrangement is uit te breiden met een limoncello, een port of een dessertwijn.

Lijkt het je wat? Bestellen kan via de website van TheWineSpecialist. Daar vindt je ook meer informatie.

Dinerbox flyer kant 1Dinerbox flyer kant 2