Time to drink champagne and dance on the table!

Mooie momenten vier je met champagne
Champagne drinken we allang niet meer alleen met oud & nieuw. Om iets te ‘vieren’ en te proosten trekken we tegenwoordig graag een mooie bubbel uit de koelkast. Het ziet er feestimg_9819elijk uit in de fles maar ook in het glas, het smaakt bijzonder, het bruist kleine pareltjes…Alles bij elkaar geeft dit godendrankje een fijne sfeer en een lekker gevoel.

Omdat wij graag veel ‘bijzondere momenten’ vieren zijn we altijd op zoek naar champagnes van goede kwaliteit, met een leuk verhaal, de mooiste smaak maar ook voor de beste prijs.
Dat we daardoor niet uitkomen bij de grote bekende merken waarbij je 70% van de prijs betaalt voor de merknaam in plaats van de kwaliteit van de inhoud van de fles, lijkt ons duidelijk.

img_9804

-Speciale flessen van een bijzonder jaar alleen voor de familie-

Zelf naar de Champagne?
Áls je dan zelf een lang weekend in de Champagne bent en bij die knusse Chambre d’hote logeert, (stuur ons een bericht voor leuke tips!) bezoek dan een kleine champagnemaker, een familiebedrijf waarbij je warm wordt ontvangen door ‘oma’ met een ‘dégustation’ die vervolgens haar zoon roept om je een privé rondleiding door de wijngaard en de kelders te geven. Dat is veel persoonlijker, je kunt al je vragen stellen en je komt zóveel meer te weten dan wanneer je bij de grote commerciële merken een tour boekt en samen met 35 andere liefhebbers in een treintje door de kelders tuft met een headsetje op je hoofd voor de Engelse uitleg…. Wel leuk om eens te doen hoor dat treintje maar dan vooral om het verschil te ervaren of ‘er eens te zijn geweest’.

Wij gaan in november weer richting de Champagne, langs onze vaste champagneleveranciers om even bij te praten onder het genot van mooie exemplaren en natuurlijk onze bestellingen door te geven. Maar we bezoeken ook weer nieuwe adressen, op zoek naar mooie pareltjes om meer mensen te kunnen laten genieten tijdens het vieren van bijzondere momenten! Champagne bestellen? Klik op de link naar onze website of stuur ons een bericht.
Champagne is altijd een feestje.

img_9823

– Fijn uitzicht vanuit de slaapkamer van één van onze favoriete Chambre d’Hotes (en is ook nog champagnemaker!)-

contact
www.thewinespecialist.eu